Beauty skincare

Beauty skincare er en ny etabeleret kosmetolog klink fra 2021. 
Jeg har det meste af mit liv arbejdet indenfor hudpleje og makeup, men for nogle år siden ønskede jeg at prøve kræfterne af i en hel anden retning og tog mig en ny uddannelse, som var langt fra alt det jeg kender, men jeg måtte erkende at savnet til hudplejen og makeuppen blev for stor og jeg måtte derfor i gang igen, så jeg valgt at åbne min helt egen lille klinik.
Jeg har ingen ansatte og driver klinikken alene. Hos beauty skincare har du mulighed for at bestille tid både om eftermiddagen og i weekender. 

Lidt om mig selv: 

Mit navn er Sabrine Haddad . I 2001 blev jeg udlært kosmetolog og derefter makeartist. Siden jeg blev udlært har jeg arbejdet indenfor kosmetikbranchen og stifte bekendtskab med en masse forskellige brands, men dermalogica har altid være en af min favoritter og det er også de produkter jeg bruger til  mine behandlinger, jeg elsker at arbejde med disse produkter, fordi jeg kan mærke og se forskellen på huden med dermalogica.  

Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen i min klinik, hvor vi sammen vil finde den helt rette behandling til din hud.